Infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm

infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm

Infraröd bastu, eller IR-bastu som vi brukar säga, är behagligt varm att sitta i, endast grader, men ändå läkande för muskler och organ. Trots den behagliga temperaturen svettas du mycket mer i en IR-bastu än i en vanlig bastu. Du förbrukar hela kalorier bara på en halvtimme! Gifter och slagg rensas ut,  Saknas: nakenmassage. Njut av en härlig Spa upplevelse. Vårt spa ligger i Stockholm och du bokar en tid som passar dig, välkommen!Saknas: nakenmassage. En långvågig infraröd bastu skapar en mängd olika positiva effekter. Den djupa uppvärmningen av muskelvävnad och inre organ leder till ett ökat blodflöde samt stimulerad hjärtverksamhet. Bastun används både till att förebygga och efterbehandla olika behov som tex. reumatisk värk, hudproblem, ledvärk, borrelia,  Saknas: nakenmassage.

Blow: Infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm

Infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm Välkommen till en svettig men behaglig bastu-upplevelse! Boka Infraröd Bastu 45 min Infraröd bastu, eller IR-bastu som vi brukar säga, är behagligt varm att sitta i, endast grader, men ändå läkande för muskler och organ. Hjälper att stärka immunförsvaret Förbättrad hjärt- och kärlverksamhet Rensar ut gifter ur kroppen som tungmetaller, slagg Förbränner fett och kalorier Lindrar hudbesvär och kronisk smärta som fibromyalgi Fräschare hud samt minskar celluliter Avstressande och avkopplande Infraröd bastu och ångdusch. Hälsofrämjande effekter av infraröd bastu: Välj en annan kalender i listan ovan.
Genomskinliga trosor thick penis 807
ROSA SIDORNA THAIMASSAGE OSLO Stockholm porr privat spa stockholm
infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm

Infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm - sex hemsida

Välkommen till en svettig men behaglig bastu-upplevelse! Gifter och slagg rensas ut, celluliterna minskar och du får en fräschare hud. Hälsofrämjande effekter av infraröd bastu: Många personer med lipödem eller andra sjukdomar i lymfsystemet, använder regelbundet IR-bastu för att hålla igång lymfcirkulationen. Hjälper att stärka immunförsvaret Förbättrad hjärt- och kärlverksamhet Rensar ut gifter ur kroppen infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm tungmetaller, slagg Förbränner fett och kalorier Lindrar hudbesvär och kronisk smärta som fibromyalgi Fräschare hud samt minskar celluliter Avstressande och avkopplande Infraröd bastu och ångdusch. Trots den behagliga temperaturen svettas du mycket mer i en IR-bastu än i en vanlig bastu. Välj en annan kalender i listan ovan.

0 Gedanken zu “Infraröd bastu stockholm nakenmassage stockholm

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *